További szolgáltatások

90-120 perc

18+

ALGOSHILOUETTE cellulit kezelés, feszesítés

Megereszkedett idomok? Narancsbőr?

Tudom, milyen az, amikor nem vagy elégedett azzal, amit a tükör mutat.
Kozmetikám személyre szabott, BŐRBARÁT alakformáló kezeléseket kínál, legyen szó feszesítésről vagy narancsbőr kezelésről.

Mi is pontosan a cellulit?

A cellulit a kötőszövet alsó rétegében lévő zsírsejtek el-/megváltozása. Külső és belső okok folytán a szervezeted nem tudja az alkati / öröklött hajlamtól vagy életmóddal és táplálékkal bevitt, felhalmozott méreganyagokat olyan gyorsan leküzdeni, mint ahogy szükséges lenne. Ezek a mérgek azonban gyilkolják a tested, így szervezeted védekezni kezd, vagyis amíg nem tudja üríteni, elzárja őket, hogy ne mérgezzen meg más, jól működő egységeket. Jönnek a védő zsírsejtek, melyek elhatároló funkcióval bírnak, ezeken ugyanis szinte lehetetlen áthatolni a mérgeknek. A zsírsejtek melyek, akár babszemnyire (saját méretükhöz képest akár 60-szorosára) is fel tudnak dagadni, és makacsul ellenállóak, ezért nemcsak támasztó és védő szövetalkotóink, de raktározó funkcióval is bírnak.

A cellulit egészségügyi és esztétikai probléma, kezelni belsőleg és külsőleg egyaránt szükséges!
Tehát a megfelelő folyadék bevitel mellett a táplálkozásra is figyelmet kell fordítani.

Milyen cellulit kezelést vehetsz igénybe?

ALGOSHILOUETTE kezelésünk megoldás a problémát jelentő naranccsbőrre, petyhüdt, feszességét vesztett bőrre. A nemkívánatos striák eltüntetésére is kiválóan alkalmas, mindemellett tonizálja, hidratálja és táplálja az igénybevett bőrfelületet.

Az ALGOTHERM termékcsalád hatékonyan feszesíti a bőrt, tünteti el a narancsbőrt, köszönhetően legfontosabb összetevőinek, mint a Spirulina alga, E vitamin és az Alaria Esculenta alga
A zöld algák a regenerálódásért és feszesítésért, a kékek a vitalitásért, a vörös algák a kötőszöveti rugalmasság és regenerációs, rejuvenációs folyamatok visszaállításáért felelősek, a barna algák pedig a méregtelenítésben, nyirokfolyadékok szabályozásában hatékonyak. Az alakformáló termékcsalád tartalmaz még argán olajat, szőlőmag olajat, grapefriut mag olaját, E vitamint, A vitamint, borsó peptideket, vörös szőlő, vadgesztenye kivonatát, mentholt és eukaliptuszt, rozmaring olajat, tigrisfű (centella asiatica) kivonatot, lótusz virágzatot, koffeint, borostyánt.

Az Algotherm termékek 100%-ban természetes hatóanyagúak, parabén és kőolajszármazékoktól mentesek.

Az ALGOSHILOUETTE kezelést speciális masszázstechnikákkal, ultrahangos hatóanyag bevitellel, gépi vakuum köpölyözéssel egészítjük ki, mely jelentősen javítja a hatékonyságot.

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!