Belico arckezelések

90 perc

30+

ANTI-POLLUTION EFFECT kezelés

Azoknak ajánlom ezt a kezelést, akik nagyvárosban élnek és bőrük ki van téve a fokozottan káros környezeti hatásoknak, valamint stresszes életmódjuk miatt bőrük elvesztette fényét, rugalmasságát, ráncaik elmélyültek.

EZ A KEZELÉS EGY IGAZI JOLLY JOKER! A NYÜZSGŐ ÉLETTEL JÁRÓ LESTRAPÁLT BŐR ELLENSZERE.

A káros környezeti hatások és a stresszes életmód következménye az idő előtti bőröregedés. A bőr optikailag lestrapáltabb lesz, mint az a biológiai kora alapján elfogadható lenne: bőrirritációk, vízhiány, fakó, élettelen bőr, bőrfelszíni ráncok, egyenetlen pigmentáltság, a bőr rugalmatlanná válása a szembetűnő tünetek. Az Anti-Pollution Effect arckezelés célja a bőrvédelem megerősítése, az irritáció csökkentése. A kezelés után a megfáradt, fakó, élettelen bőr visszanyeri vitalitását.

A kezelés ára: 20 500 Ft

 

 

Vendégem mondta:
“Családias hangulatú kozmetika, ahol Bea nem csak szívvel-lélekkel, hanem kimagasló szakértelemmel, korszerű eszközökkel és kiváló minőségű termékekkel ápolja bőrömet. Ez tényleg varázslat!”
Arckezelés menete
  • Első lépésként megtisztítom bőröd a szennyeződésektől, majd bőrtípusodnak megfelelő savas hámlasztást végzek
  • Ezt követően a kezelés epidermisz stabilizáló részében méregtelenítő hatóanyagokat, hialuronsav termelést aktiváló peptideket, az epidermisz sejtközti állományát feltöltő ceramid-III-at, illetve az epidermisz NMF szintézisét aktiváló hatóanyagokat juttatunk a bőrbe ultrahang segítségével. Valamint speciális, bőrazonos szénhidrát-komplexszel erősítjük a bőr nedvességmegkötő képességét.
  • E és C vitaminban, Ectoinban gazdag hidrogél pakolással nyugtatjuk
    az irritált bőrt, ezzel is erősítve a bőr barrier rétegét.
  • Végül egy feszesítő fátyolmaszkkal és bőrtípusodnak megfelelő arckrémmel zárjuk a kezelést.
 
Bőröd garantáltan megújul, élettel teli, feszes és hidratált lesz.

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!