Belico arckezelések

75 perc

25+

Bio-Ceramidos tápláló kezelés

A ceramidos arckezelést kifejezetten azoknak ajánlom, kiknek bőre érzékeny, száraz, gyulladásra, iiritációra hajlamos. Ebben az esetben a bőr védekező funkciójában zavar keletkezik, ezt pedig hámlás, érdes felszín, bőrszárazság, piros foltok, égető, viszkető érzés és a komfortérzet hiánya jelzi. A bőrerősítő liposzóma, nanoszóma és ceramid koncentrátummal csökkentjük a meggyengült védekezőképességből adódó feszülő, viszkető érzést. A regeneráló hatóanyagoknak köszönhetően pedig a bőr sejtjei megújulnak, bőrünk feszesebb lesz.

Arckezelés menete

  • Első lépésként megtisztítom bőröd a szennyeződésektől, majd bőrtípusodnak megfelelő peelinggel távolítom el az elhalt hámsejteket.
  • Majd különleges hatóanyag koktéllal táplálom bőröd. A liposzóma-nanoszóma-ceramid komplex helyreállítja bőröd barrier (védő) rétegét, a hialuronsavban és zabkivonatban gazdag koncentrátum vitalizáló hatású és fokozza bőröd nedvességtartalmát. Segítségével bőröd hidratált és feszes lesz. A nyugtató koncentrátum pedig megszünteti az irritációt és kellemetlen viszkető érzést.
  • Az érzékeny szemkörnyék is fontos része a kezelésnek, így azt hialuronsavban és ureában gazdag hidratáló ampullával kényeztetem. A matrixpeptideknek és argireline hatóanyagnak köszönhetően pedig csökkentjük a ráncok mélységét.
  • A tápláló pakolás után egy kellemes, pihentető masszázsban részesítelek, mely során tested, lelked egyaránt felfrissül.
  • A kezelést egy relax maszkkal zárom, mely alá kifejezetten a száraz bőrre kifejlesztett A, B, C, E és F vitaminban gazdag pakolást teszünk, mely a kollagén szintézist is nagyban elősegíti.
    Bőröd garantáltan megújul, feszes és hidratált lesz.

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!