Belico arckezelések

120 perc

12+

Blemish Control (Tini) arctisztító kezelés

Azon problémás bőrű vendégeim számára ajánlom, akik minimális fájdalommal járó vagy akár fájdalommentes, duzzanatok, sebek nélküli, mégis hatékony arctisztításra vágynak.  A Blemish Control kezelést követően bátran kiléphetsz az utcára, hisz bőrödön semmi nyoma nem látható majd az arctisztításnak.

Arckezelés menete

  • Első lépésként a tisztátalan bőrre kifejlesztett fertőtlenítő, egyben faggyúoldó arctisztító géllel mélyen kitisztítom a pórusokat, majd liposzómákkal, valamint hámoldó, faggyúoldó, bőrpuhító koncentrátummal gőz alatt felpuhítom bőröd, fellazítom a komedókat, melyek így sokkal könnyebben, akár fájdalommentesen eltávolíthatóak.
  • A tisztítást követően aloe vera és varázsdió tartalmú antibakteriális tonikkal fertőtlenítem, melynek hatására a pórusok azonnal összehúzódnak, helyreáll bőröd ph értéke.
  • A gyulladáscsökkentő, összehúzó szérum és a faggyú működést szabályzó, gyógyiszap alapú, nyugtató, méregtelenítő pakolás 10-15 perc alatt nyugtatja meg a bőrt.
  • Végül ultrahangos hidromasszázsban részesítelek, mely során bőröd extra hidratálást kap a hámosító, sebgyógyulást elősegítő szérumnak, ichtiolos, magas cinktartalmú gélnek és a nedvességpótló gél pakolásnak köszönhetően. Az ultrahangos hidromasszázs hatására javul bőröd rugalmassága, az érzékeny, irritált bőr megnyugszik. Ezt követően hatóanyagokban gazdag faggyúszabályozó, pórusösszehúzó liposzómás krémmel erősítjük meg a kezelés hatását.

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!