Belico arckezelések

75 perc

30+

Feszesítő anti-aging kezelés

30 év felett a bőrünk rugalmasságát és fiatalságát adó anyagok mennyisége csökken, ezáltal megjelennek apróbb, halványabb ráncok és mélyebb mimikai ráncok is. A káros külső hatások, stressz és fáradtság is hatással van bőrünk állapotára, így ebben a korban már érdemes elkezdeni az anti-aging kezeléseket. Épp ezért ezt az arckezelést azon 30 év feletti vendégeim számára ajánlom, kiknek bőre igényli a feszesítő arckezeléseket, valamint a botoxszerű szemkörnyék ápolást, mely csökkenti a mimikai ráncokat, fokozza a bőrben a kollagén termelést.

Arckezelés menete

  • A krémesen gyengéd arctisztító géllel megtisztítom bőröd, majd egy bőrmegújító, egyben extra hámoldó peelinggel eltávolítom az elhalt hámsejteket, elősegítve ezzel a hatóanyagok felszívódását.
  • Ultrahangos kezeléssel jutattok bőröd mélyebb rétegeibe feszesítő koktélt, peptideket, anti-aging hatóanyagokat, melyek segítenek bőröd egyensúlyának helyreállításában, késleltetik a ráncok kialakulását, elmélyülését.
  • A vitamindús táplálás és a kellemes ellazító masszázs hatására bőröd hidratált, puha és selymes tapintású lesz. Nem csupán testben, de lélekben is felfrissülsz, megújulsz.
  • Végül egy hidratáló relax maszkot helyezek fel, melynek hatására bőröd a kezelés után napokkal is feszesebb, tömöttebb lesz. Ezért bátran ajánlom ezt a feszesítő arckezelést, ha kiemelt eseményre mész, hiszen az alkalmi smink feszes bőrödön még szebben mutat majd.

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!