Belico arckezelések

90 perc

30+

Hialuronsavas hidratáló kezelés

Azon 30 pluszos vendégeim számára ajánlom ezt az intenzív hidratáló, kényeztető kezelést, kiknek bőre dehidratált (vízhiányos) és igényli a mélyebben lévő rétegek feltöltését is. Az intenzív hidratáló kezelés során hialuronsavval, liposzómával, nanoszómával és ceramiddal töltjük fel a bőrt, épp ezért az érdes tapintású, hámló, érzékeny bőrök számára ez a kezelés egy igazi wellnes élmény. A bőr felfrissül, megújul.

Arckezelés menete

  • Bőröd letisztítását követően peelinggel távolítom el az elhalt hámsejteket, elősegítve a hatóanyagok megfelelő bejutását.
  • Majd ultrahangos hidromasszázs segítségével kis és nagymolekulájú hialuronsavat, zabkivonatot, nedvességmegkötőt tartalmazó aktív hatóanyag koktélt jutattok be, mely tökéletesen feltölti „szomjazó” bőrödet.
  • Ezt követi egy pihentető, ellazító, hatóanyagos masszázs, mely során nanoszómákkal, lipidekkel, ceramiddal erősítjük meg bőröd barrier rétegét, az E, A és C vitaminnak köszönhetően pedig javul bőröd nedvességtartalma, lassulnak az öregedési folyamatok. Bőröd gyorsan puhává, selymessé válik, a cukorizomerek pedig hosszantartó hidratáltságot biztosítanak.
  • Végül egy lehúzható alginát maszkkal táplálom bőröd, mely a vízhiány okozta ráncokat azonnal kisimítja, a benne lévő áfonya kivonat és C-vitamin pedig antioxidáns hatásának köszönhetően védi bőröd az öregedés tüneteivel szemben.
    Bőröd visszanyeri vitalitását, üde, feszes, egyenletes és selymes tapintású lesz, a ráncok kisimulnak!

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!