Rólam

Ha egyetlen mondatban kellene összefoglalnom...

"A szakmám egyben a hobbim, egy mindent elsöprő szerelem!"

De kezdjük az elején…

Bóbány Bea vagyok. Egészségügyi tanulmányaimat követően sok különféle szektorban próbáltam szerencsét, szereztem újabb és újabb tapasztalatot, tudást. Rengeteg embert ismertem meg az élet különböző területeiről.
Valahogy mégsem éreztem igazán magaménak egyetlen munkakört sem, mindig hiányzott valami…. talán egy apró varázslat. Mindezek ellenére hiszek abban, hogy minden okkal történik, minden múltbéli hely és esemény valamilyen tanítással szolgál számunkra. Talán épp ezen események hatására hoztam egy döntést, újra iskolapadba ültem és elsajátítottam a világ legszebb szakmáját, a kozmetikus mesterséget.
Ma már boldogan elmondhatom, hogy életem legjobb döntését hoztam meg.

Boldog vagyok, hogy nap, mint nap segíthetek vendégeimnek bőrük állapotának javításában, bőrproblémáik megszüntetésében.  És nincs annál nagyobb öröm, mint hogy Vendégeim mosolyogva, elégedetten, örömmel távoznak 1-1 kezelés után.

Célom, hogy vendégeim számára a legújabb innovatív hatóanyagokkal a legmegfelelőbb kezeléseket nyújtsam, bőrproblémáikat látványosabban, hatékonyabban szüntethessem meg. Épp ezért rendszeresen továbbképzem magam, hogy még személyre szabottabb kezelésekkel segítsek minden szépülni vágyó vendégemnek.

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges!

Szeretettel várlak!