További szolgáltatások

30-60perc

25+

Vákuum köpölyözés – vákuummasszázs

A köpölyözésnek vagy más néven vákuummasszázsnak számtalan jótékony hatása van az emberi szervezetre. Kimondottan jó méregtelenítő és zsírégető hatású, így igen hatékony az alakformálásban. Az Algotherm termékekkel kiegészítve igen látványos eredményt érhetünk el a cellulit kezelésben és a bőrfeszesítésben.

Hogyan hat?

A kis üvegharangokkal történő masszázs során kitágulnak az erek, fokozódik a vér- és nyirokkeringés (a nyirokáramlás sebessége akár ötvenszeresére is felgyorsul), ezáltal pedig a bőrben, kötőszövetekben, izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlanak, illetve a lebomlott anyagcsere termékek távoznak a nyirokkeringéssel. A zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, ettől a sejtek nagy részének a burka szétreped, így a bennük lévő zsír kifolyik, és a nyirokkeringéssel távozik. Ez az oka, hogy a vákuummasszázs kezelés a helyi fogyasztásban is látványos eredményt hozhat. A vákuum kezelés hatással van a kötőszöveti sejtekre is, stimulálva a rostok termelését, ennek köszönhetően a bőr sokkal feszesebb, és rugalmasabb lesz a kezeléseket követően.

A látványos eredmény elérése érdekében a kezelések kifejezetten kúrában ajánlottak!

A kezelés során helyileg hisztamin szabadul fel, illetve fokozódik az érfal áteresztő képessége: emiatt kisebb vérömleny keletkezik, amely néhány napon belül felszívódik, eltűnik.

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!