Belico arckezelések

70 perc

30+

Whitening pigmentfolt halványító arckezelés otthoni halványító kúrával

PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ PROGRAM RÉSZEKÉNT!

Mivel a pigmentáció és a pigmentfoltos bőr ápolása nem csupán „felületi” probléma. A legtöbb nőnek gondot okoz az UV-sugárzással szembeni védelem és az anti-aging összehangolás. A Belico®
Derma Concept egy olyan teljes körű, otthoni és szalon, liposzómás, mélyhatású programot fejlesztett ki, ami egy csomagban tökéletes megoldás a fényvédelemre, a foltok halványítására, a bőr öregedési tüneteinek visszaszorítására, a hidratálásra és bőrtáplálásra! A gyorsabb halványító eredmény elérése érdekében érdemes az otthoni kúrát hetente egy kozmetikai halványító-bőrmegújító arckezeléssel kiegészíteni. A tavaszi napsütéssel visszatérő pigmentfoltok nagyon sok nőnek okoznak problémát. Ha nem figyelünk oda, nem védjük a bőrünket következetesen, nyár végére arcunk egy valódi domborzati térképpé alakulhat át.

A BELICO otthoni és kozmetikai kúrája lehetővé teszi, hogy tudatos bőrápolással és fényvédelemmel a kozmetikumokkal elérhető lehető legegyenletesebb bőrképet kapjuk néhány hét alatt. A kúra eredménye elsősorban a pigmentáció mélységétől, illetve kitartásunktól és következetességünktől függ!

A halványító program otthoni kúrája:

  • BELICO Cleanser: arctisztító tej vagy gél a bőrtípustól függően.
  • BELICO Lotion: hidratáló tonizálás, a bőr pH-jának egyensúlyban tartásáért.
  • BELICO Basic Care: a halványító hatóanyagokat liposzómák segítségével a bőr mélyebb rétegeibe jutattjuk, így a készítmények az epidermisz aljában is kifejthetik halványító és bőrmegújító hatásukat
  • BELICO Concentrate VI: pigmentfolt halványító koncentrátum. Elhalványítja a meglévő foltokat, illetve megakadályozza a pigmentfolt csomók kialakulását.
  • BELICO ápoló arckrém és/vagy fényvédő készítmény évszaktól és bőrtípustól függően.

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!