Belico arckezelések

100 perc

35+

3D effect feszesítő és lifting hatású kezelés

Azoknak ajánlom ezt a kezelést, akik szeretnék visszanyerni bőrük rugalmasságát, elmélyült ráncaikat szeretnék halványítani, valamint feszesebb arckontúrra vágynak.

A öregedés egy természetes folyamat, mely során a mimikából adódó ráncok elmélyülnek. A bőr rugalmassága és feszessége csökken, idővel megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus esetében más-más speciális kezelést kell alkalmazni: a Botoxszerű hatóanyagok ellazítják és simítják a mimikából adódó elmélyült ráncokat, a statikus ráncok esetében a sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia a megoldás.

A kezelés során használt többrétegű liposzómáknak köszönhetően a hatóanyagok bejuttathatók a mélyebb rétegekbe, a kollagén és elasztikus rostokra ható innovatív feszesítő és lifting formuláknak (matrixpeptidek, argirelin, neuroinhibitorok) köszönhetően regenerálódik a dermisz (bőrünk irha rétege) szerkezete, a Botoxszerű hatóanyagok pedig ellazítják, kisimítják az elmélyült ráncokat.

A kezelés ára: 17 900 Ft

Vendégem mondta:

“A 3D effekt feszesítő és lifting hatású kezelés után arcbőröm újjászületett! Imádtam és imádom a hatását!! Ráadásul csodás környezetben teljesen ki tudtam kapcsolni, egyszóval újjászülettem!! 😇”

Arckezelés menete

  • Első lépésként megtisztítom bőröd a szennyeződésektől, majd bőrtípusodnak megfelelő peelinggel távolítom el az elhalt hámsejteket.
  • Ezt követően különleges feszesítő és lifting hatóanyag koktéllal (liposzómák, matrixpeptidek, neuroinhibitor peptidek, aminosavak) kényeztetem bőröd. A liposzóma-nanoszóma-ceramid komplex helyreállítja bőröd barrier (védő) rétegét, a hialuronsavban és zabkivonatban gazdag koncentrátum vitalizáló hatású és fokozza bőröd nedvességtartalmát. Segítségével bőröd hidratált és feszes lesz. Az érzékeny szemkörnyék is fontos része a kezelésnek, így azt hialuronsavban és ureában gazdag hidratáló ampullával kényeztetem. A matrixpeptideknek és argireline hatóanyagnak köszönhetően pedig csökkentjük a ráncok mélységét.
  • A tápláló pakolás után egy kellemes, pihentető masszázsban részesítelek, mely során tested, lelked egyaránt felfrissül.
  • A kezelést egy Alginát maszkkal zárom, mely alá kifejezetten a száraz bőrre kifejlesztett A, B, C, E és F vitaminban gazdag pakolást teszünk, mely a kollagén szintézist is nagyban elősegíti.

    Bőröd garantáltan megújul, feszes és hidratált lesz.

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!