További szolgáltatások

30-45perc

20+

MYOSHAKE alakformáló kezelés

Alakformáló gépi kezelésünk a MYOSHAKE, mely az innovatív EMS (elektromos izomstimuláció) technológiával segít elérni a kívánt eredményt.

A MYOSHAKE fogyasztó-testkezelõ géppel ingeráramú kezelést végezhetünk, olyan izomcsoportokat megmozgatva, melyeket aktív tornával csak nehezen lehetne. A készülék anyagcsere gyorsító, izomtónus fokozó hatása mellett alkalmas izomlázoldásra is.

Kezelés menete

A kezelés során a készülék által keltett impulzusokat a stimulálni kívánt izomcsoport fölé helyezett elektródák juttatják el a bőrbe. Az impulzusok az izom összerándulásait eredményezik, amely nagyon hasonló ahhoz, mint amikor az izom valóban mozog. A kezelés alkalmazásának területei és előnyei: ⁃ gyors és komplex alakformálás ⁃ fogyás, zsírszövet csökkenés, alakformálás ⁃ egyenletesen fejlődő izomzat biztosítása ⁃ javul a testi szövetek vérellátása ⁃ bőr feszesítése, vitalizálása ⁃ nyirokkeringés fokozása, ezáltal a szervezet méregtelenítése ⁃ cellulit (narancsbőr) eltüntetése ⁃ izomlazítás ⁃ izomtónus fokozása és növelése.


Alakformálás kényelmesen. Neked csak pihenned kell, a gép dolgozik helyetted!

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!