További szolgáltatások

30-45perc

20+

MYOSHAKE alakformáló kezelés

Alakformáló gépi kezelésünk a MYOSHAKE, mely az innovatív EMS (elektromos izomstimuláció) technológiával segít elérni a kívánt eredményt.

A MYOSHAKE fogyasztó-testkezelõ géppel ingeráramú kezelést végezhetünk, olyan izomcsoportokat megmozgatva, melyeket aktív tornával csak nehezen lehetne. A készülék anyagcsere gyorsító, izomtónus fokozó hatása mellett alkalmas izomlázoldásra is.

Kezelés menete

A kezelés során a készülék által keltett impulzusokat a stimulálni kívánt izomcsoport fölé helyezett elektródák juttatják el a bőrbe. Az impulzusok az izom összerándulásait eredményezik, amely nagyon hasonló ahhoz, mint amikor az izom valóban mozog. A kezelés alkalmazásának területei és előnyei: ⁃ gyors és komplex alakformálás ⁃ fogyás, zsírszövet csökkenés, alakformálás ⁃ egyenletesen fejlődő izomzat biztosítása ⁃ javul a testi szövetek vérellátása ⁃ bőr feszesítése, vitalizálása ⁃ nyirokkeringés fokozása, ezáltal a szervezet méregtelenítése ⁃ cellulit (narancsbőr) eltüntetése ⁃ izomlazítás ⁃ izomtónus fokozása és növelése.

Alakformálás kényelmesen. Neked csak pihenned kell, a gép dolgozik helyetted!


További arckezelések!


Tovább az árakhoz!

“Barátságos hangulat, szakszerű és gyors kezelés! Látványos változás! Bátran ajánlom mindenkinek! ”
Óvári Barbara
“Bea intelligenciája, szakértelme és kedvessége lenyűgöző. A vintage stílusú szalon melegséget áraszt, jó az atmoszférája. 🙂 ”
Baranyai Gerda
“Beát szeretettel ajánlom mindenkinek, ki kell próbálni, fantasztikus, csodát tud művelni.”
Ács Mónika
“A nyugalom kis szigete, fantasztikusan profi, szerethető szakemberekkel, csak ajánlani tudom!”
Alapi Ildikó
Previous
Next

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.

Szeretettel várlak!


Online bejelentkezés

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!Facebook-f


Instagram