További szolgáltatások

60-90perc

30+

Termikus mátrixpontos rádiófrekvenciás bőrmegújítás

A Mátrixpontos rádiófrekvencia a legújabb kozmetikai eljárás, mely soha nem látott eredménnyel képes megfiatalítani a bőrt, segítségével éveket tagadhatsz le a korodból. A kezelés teljes mértékben fájdalommentes, non-invazív esztétikai beavatkozás, mely nagyon kellemes meleg érzettel jár, így kifejezetten relaxáló élményt nyújt.

Miért válaszd ezt a kezelést?

 • 30 év felett minden bőrtípusra ajánlott
 • azonnali feszesedést okoz
 • megújítja a bőr szerkezetét, tónusát
 • fokozza a kollagéntermelést
 • újrastruktúrálja a kötőszövetet
 • évekig tartó hatás

 

Mikor javasoljuk a Termikus RF kezelést?

 • Ha bőrödön már látod az öregedés első jeleit: ráncok, petyhüdtség,
 • megereszkedés
 • Ha bőröd vegyes, tág pórusú
 • Ha bőröd fakó, egyenetlen textúrájú
 • Ha az állvonalon már enyhe megereszkedést tapasztalsz és szeretnéd
 • megállítani
 • Ha szemkörnyékeden karikák, szarkalábak, duzzanat található
 • Ha szeretnéd megelőzni az öregedés jeleinek megjelenését és késleltetni azokat

 

Mely területeket kezelhetjük?

 • Arc, Homlok, Szem környéke, Orr környéke, Száj körül, Toka, Nyak, Dekoltázs, Kézfej, Test egyes részein is alkalmazható: pl. a felkar bőrének feszesítésére.
 • Különösen jó hatékonysággal működik még szülés után azoknál az anyukáknál, akiknek pocakján nem húzódik vissza megfelelően a bőr.

Miben más, mint a hagyományos rádiófrekvencia?

A Termikus RF egy rendkívül hatékony, egyben a legújabb arcfeszesítő eljárás, mely a rádiófrekvencia egy speciális fajtáját, a frakcionált rádiófrekvenciát jelenti.

Különlegessége, hogy rendkívül mélyen, ugyanakkor nagyon sűrűn hat a rengeteg elektródának köszönhetően (a frakciók). A készülék 64 db mátrix RF elektródával rendelkezik a hagyományos 2, 3, vagy 4 elektródához képest.

Az eljárás során egy 64 polaritású, 5 mHz-es rádiófrekvenciás fej gondoskodik arról, hogy az extrém erős elektromágneses hullámzás a megszokott 1-2, vagy legfeljebb 3mm helyett akár 3-4mm, vagy akár közel 5mm mélységig is kifejtse hatását. Ezáltal nem csak a felszíni ráncokra, de a mélyebb, makacsabb ráncokra is kíváló, fiatalító hatással bír. Az RF energia létrehoz egy hőhatást. A hő általi stimuláció hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni.

Egy átlagos rádiófrekvencia csupán a bőr felsőbb, felszíni rétegein képes hatását kifejteni, ezzel szemben a Termikus RF a bőr szinte teljes mélységében serkenti a kollagén termelést, így nem csupán felszíni, hanem majdhogynem a teljes bőrréteget kezeli, melynek eredménye azonnal látszódik és a hatás egy hosszabb-rövidebb kúra után évekig megmaradhat! A Termikus RF egy teljes mértékben non-invazív módszer, minden bőrtípuson lehet alkalmazni és semmilyen komoly ellenjavallata sincs.

A hazai és a nemzetközi tapasztalatok szerint, a kezelés a 35-60 év közötti nőkön és férfiakon mutatja a legjobb eredményeket.

A rádiófrekvencia hatására kollagén termelődik. Miért fontos ez?

26 éves korunkat követően a bőrben a kollagén termelés lassulni kezd, az évek múltával pedig a későbbiekben leáll és a kollagén rostok mennyisége drasztikusan csökken, a termelés újraindítása, a kollagén rostok megerősítése és minőségük javítása alapvető fontosságú a bőröregedés elleni harcban. A kollagén felelős a bőr tömörségéért, feszességéért, rugalmasságáért, a hiánya petyhüdtséghez, ráncokhoz és feszesség, ill. volumenvesztéshez vezet.

A rádiófrekvenciás kezelés hatására tehát, amennyiben a stimuláció rendszeres, látványos szövet újra struktúrálódás megy végbe. A hőnek pedig további egyéb kedvező hatásai is vannak a bőrre, mint például a pórusok méretének csökkenése, a faggyútermelő mirigyek működésének szabályozásával a bőr zsírosodásának mérséklődése, valamint a gyulladások csökkenése.

Ez a technika azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően. A hatása 4-6 hónap után éri el a maximális eredményt, a kialakult eredmény pedig hosszan tartó, ráadásul más kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél gyorsabb és szövődménymentes. 

Hogyan is működik a rádiófrekvencia?

Az elektródák között rádiófrekvenciás energia áramlik, melynek sűrűsége és a bőrre gyakorolt hatása az elektródák számától és az alkalmazott energia mennyiségtől függ. Ezért fontos a látványos változáshoz a Termikus RF rengeteg elektródája. Így az eredmények hamarabb megjelennek, látványosabbak és tartósabbak is.

A rádiófrekvenciát elektromos áram állítja elő. Az RF energia létrehoz egy hőhatást, amikor a magas frekvenciájú elektromos áram átáramlik a megcélzott bőrön és összetalálkozik a magas ellenállással rendelkező szövetekkel a dermis mélyén. Ez a 3 dimenziós melegítő hatás (45-60 fokra melegíti fel a bőrt) kollagén denaturációhoz vezet ( A denaturáció következtében a fehérje elveszti biokémiai hatását, megváltozik a természetes szerkezete, apró sérülések keletkeznek rajta). A hő általi stimuláció hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni, azaz a szervezet megjavítja a sérüléseket, de valójában “túltermel”. Így friss, nagyobb vízmegkötő képességű és jobb minőségű kollagénnel töltődik fel bőrünk. Végül ezek a hatások vezetnek a bőr rugalmasságának javulásához mellékhatások és drasztikus beavatkozások nélkül.

A beavatkozás kb. 30% azonnali feszesedést eredményez, mellette javítja a bőr tónusát és szerkezetét is. A további eredmény a kollagéntermelés beindulásának köszönhetően 3-6 hónapon keresztül folyamatosan észlelhető a kezelést követően, annak függvényében, hogy az otthoni ápolás hogyan, milyen minőségben történik. A hatása ezután éri el a maximális végeredményt.

Mit tapasztal a kezelés alatt a vendég?

Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádió frekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti. A kezelést követően minimális bőrpír jelentkezhet, bár a legtöbbször nem észlel pirosságot, fájdalmat és általában semmi kellemetlenséget a páciens. A beavatkozás után, már azonnal érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr. Körülbelül egy ebédidőnyi elfoglaltság után, munkáját folytatva azonnal visszaállhat a normál életbe.

Kialakulhat-e szövődmény a kezelést követően?

A hatékony energiaszint pontos beállításához szükség van a Vendég visszajelzéseire, együttműködésére. A fájdalomküszöböt figyelembe véve a lehető legnagyobb energiát használjuk, ha jól van beállítva, akkor nem okoz égést a bőrön.

 

Mit érzek a kezelést követően?

Maximum egy-két óráig tartó enyhe bőrpír, napégésnek megfelelő érzés jelentkezhet a kezelt bőrfelületen, ami spontán elmúlik. Közvetlenül a kezelés után bőre azonnal simábbnak, feszesebbnek fog hatni. A kezelést követő 3-6 hónapban pedig további javulás várható.

Mennyire tartós a kezelés hatása?

A tartós eredmény természetesen függ a páciens öregedési folyamatától (genetikai), az otthoni utóápolási protokolljától és életmódjától is. Pl. a dohányzás legalább 30%-al csökkenti az elérhető eredményt.

 

Kezelés ára:
Teljes arc kezelése: 25 000 Ft/alkalom
Teljes arc, nyak, dekoltázs kezelése: 35 000Ft/alkalom

Bejelentkezés telefonon vagy online lehetséges.
Szeretettel várlak!

Küldj üzenetet

Örömmel válaszolok a kérdéseidre!